Help ook mee

Help ons mee De Schellerdriehoek in stand te houden. Dit kan op allerlei manieren bijvoorbeeld door deel te nemen aan de klusdagen of door vriend te worden van De Schellerdriehoek. 

In het voorjaar en het najaar hebben we altijd de klusdag. We gaan dan o.a. aan de slag met het vlechten van de heggen, het snoeien van de fruitbomen en herstellen van de wilgenhutjes en -tunnel. Voor iedereen is er wel wat te doen. Voor mannen, vrouwen en kinderen.

We beginnen om 09.00 uur en stoppen om 15.00 uur. Maar je kunt ook komen op het moment dat het jou uitkomt. Ook als je een uurtje kunt dan ben je van harte welkom. Rond 12.30 uur is weer de traditionele soep. Het is een leuke manier om met elkaar de Schellerdriehoek mooi te houden, iets gezelligs met buurtbewoners te doen en mensen te leren kennen. 

Twijfel je? Kom dan gewoon even kijken en misschien is er ook een klusje dat bij jou past. Voor iedereen is er wel wat te doen!

De Schellerdriehoek wordt door vrijwilligers beheerd en onderhouden. Wij werken met een team van vrijwilligers samen om de Schellerdriehoek te onderhouden. Wil je ook meehelpen? Neem dan contact met ons op via: Schellerdriehoek@gmail.com

Dick Krabshuis

coördinator groen

 

Ine Reinders

contactpersoon word vriend van De Schellerdriehoek

Groepsfoto van het hulpteam

vriend/lid worden

Help ons mee het park te onderhouden. Dit kan al door jaarlijks €10,- te doneren. Wil jij ook vriend worden? Stuur dan een e-mail met je naam en adresgegevens naar Schellerdriehoek@gmail.com. Of meld je aan met dit formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Wat krijg je ervoor? Nieuwsbrieven en een prachtig park!

Alle organisaties in Europa, dus ook de Belangenvereniging Schellerdriehoek, moeten verplicht vastleggen welke persoonsgegevens ze bewaren en hoe ze die beveiligen. De afspraken die de belangenvereniging Schellerdriehoek maakt over het verzamelen en bewaren van persoonsgegevens, zijn vastgelegd in een document dat inzichtelijk is voor leden, donateurs en deelnemers aan activiteiten.

Privacyverklaring  Belangenvereniging Schellerdriehoek